Voor Kinderen

Veel kinderen zitten op de een of andere manier niet lekker in hun vel. Ze hebben bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn of buikpijn. Zijn moe, lusteloos, komen moeilijk in slaap of worden ‘s nachts meerdere keren wakker. Ze zijn snel boos, of voor veel dingen bang. Horen vaak dat ze “te druk” zijn, of juist “zo heel erg verlegen”. Ze maken zich zorgen, over school, over vrienden, of over thuis… Als jij niet lekker in je vel zit, dan ben je dus echt niet de enige. Maar dat betekent niet dat je er maar mee moet blijven zitten. Het kan echt anders. En de Vondelpraktijk helpt jou graag!

Wat de vondelpraktijk doet

Bij de Vondelpraktijk  gaan we samen op zoek naar wat er nou eigenlijk precies aan de hand is. En daarbij kijken we naar het hele plaatje, waardoor écht inzicht in oorzaken en oplossingen ontstaat. Door te werken met de thema’s Aandacht, Voeding, Beweging, Energie en Verbinding ga je op een overzichtelijke en ontspannen manier:

  • je gevoelens, gedachten en emoties (her)kennen en ervaren;
  • je kwaliteiten en talenten ontdekken;
  • je eigen grenzen verkennen en bewaken;
  • je veilig voelen in je lichaam en in situaties die uitdagend voor je zijn;
  • ervaren wat echt contact met jezelf en anderen betekent;
  • ontdekken welke voeding bij jou past;
  • en hoe je jezelf via beweging in evenwicht brengt.

Praktisch

Op basis van een vragenlijst en intake-gesprek met ouder(s) en kind stel ik een traject voor, bestaande uit een x-aantal consulten en een (tussen)evaluatie. Naar behoefte kunnen vervolgconsulten en of consulten met ouder(s)/andere gezinsleden plaatsvinden.

Meer weten of een afspraak maken?

Gebruik het contactformulier of stuur een mailtje naar gerdien@devondelpraktijk.nl voor meer informatie, of een GRATIS kennismakingsgesprek van een half uur. Ik neem op werkdagen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur contact met je op.